Вторник, 07.05.2024, 06:44

Приветствую Вас Гость

Lexus Club Ukraine


Форма входа
Календарь новостей
«  Октябрь 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Поиск
Друзья сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Оцените наш новый сайт
Всего ответов: 103
Мини-чат
200
Главная » 2011 » Октябрь » 27 » В Германии больше всего довольны Лексусами и Субару...
В Германии больше всего довольны Лексусами и Субару...
16:44
 
У Німеччині найбільш задоволені своїм авто власники Lexus і Subaru


Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift: Lexus - новий лідер в опитуванні ADAC

Найбільший німецький клуб автолюбителів ADAC оприлюднив результати нового опитування про те, наскільки власники машин ними задоволені. Йшлося про бренд, сам автомобіль та сервіс. На першому місці – Lexus.





Німці найбільше задоволені японськими автомобілями. Такий висновок можна зробити за підсумками опитування, проведеного ADAC. Елітний автомобіль Lexus, що належить найбільшому в світі японському концерну Toyota, посів перше місце, посунувши багаторічного лідера Subaru на друге місце. Ось як виглядає Top-10 станом на жовтень 2011 року: Lexus, Subaru, Jaguar, Honda, Porsche, Dacia, Volvo, Saab, Mitsubishi, BMW.
За даними ADAC, опитування проводилося серед 47 тисяч читачів клубного журналу Motorwelt. Учасники відповідали на запитання, наскільки вони задоволені брендом, автомобілем та сервісом у майстерні. Оцінювання відбувалося за п’ятибальною шкалою від 1 до 5, коли одинця означала «дуже задоволений», а п’ятірка – «зовсім не задоволений».
Німецькі виробники покращили позиції
Bildunterschrift: Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift: Власники Subaru дуже задоволені і машиною, і сервісомЗ точки зору соціології, репрезентативність опитування можна поставити під сумнів. Справа в тому, що число опитаних не було рівномірним. Так, у ньому взяли участь лише 159 власників Lexus, які дали своєму автомобілю дуже високу оцінку – 1,24 бала. Натомість число опитаних власників, наприклад, Volkswagen, було в 40 разів більшим – понад шість тисяч. Вони в середньому оцінили свої машини на 1,82 бала. Саме такою нерівномірністю пояснюється те, що такі екзотичні для Німеччині бренди, як Lexus чи Subaru, які дуже рідко можна побачити на вулиці, випереджають в опитуванні ADAC традиційні німецькі бренди.
Серед «німців» у першу «десятку» увійшли лише виробник спортивних автомобілів Porsche та концерн BMW з Мюнхена. Натомість Audі опинився на 15-му місці, Mercedes Benz – на 19-му, Volkswagen і Opel на 27-му та 28-му місцях відповідно. Єдине, що може потішити виробників німецьких автомобілів, це те, що в порівняні з попереднім 2010 роком, всі вони покращили свої позиції.
Автосервіс Mini отримав низькі оцінки
Bildunterschrift: Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift: Маленький Mini з великими цінамиЩо стосується задоволення сервісом в автомайстернях, то тут на першому місці Subaru (1,35 бала). Експерти ADAC вважають, що причина – відносно невелика кількість таких автомобілів, а отже йде боротьба за кожного клієнта.
Здивувала організаторів опитування погана оцінка сервісу британської марки Mini (2,3 бала), що належіть концерну BMW. Очевидно, власники цих маленьких авто в Німеччині не готові платити типові для BMW високі ціни за обслуговування та ремонт.
Просмотров: 1203 | Добавил: Гена | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Copyright © designed by Vavan-cook 2024 |